Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 

Vreme rece

Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor fi averse si posibil descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si posibil ploi slabe izolate la inceputul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Baragan, Dobrogea si la munte.

 

La munte, vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Meridionali si de Curbura unde pe arii extinse va ploua in aversa si posibil se vor semnala si descarcari electrice. In restul zonei montane cerul va fi variabil, cu unele innorari si posibil ploi slabe izolate la inceputul intervalului. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste.

 

In Bucuresti, vremea se va raci accentuat fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 20 de grade.

3 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.