Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa si ploi locale

Vreme inchisa si ploi locale

Cerul va prezenta innorari temporare si va ploua local in majoritatea regiunilor, exceptand nord-vestul extrem si sud-estul, unde ploile se vor semnala izolat. Vor fi si averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte.

 

La munte, cerul va fi temporar noros si vor cadea averse, posibil insotite de descarcari electrice, in cursul zilei in majoritatea zonelor montane, iar noaptea indeosebi in Carpatii Meridionali si de Curbura. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va scadea usor fata de ziua precedenta in masivele nordice si nord-vestice, iar in rest nu va avea variatii semnificative.

 

Dupa ce am avut parte de o noapte de care nu ne-am putut plange, cu valori termice inainte de rasarit de aproximativ 13 grade, ziua de astazi se anunta una de vara autentica in capitala. Pana la orele pranzului, soarele va aduce in aerul Bucurestiului nu mai putin de 28 de grade Celsius. Presiunea atmosferica este in limite normale si nu prezinta variatii semnificative de la valoarea de 757 mm coloana de mercur.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 14...15 grade in nordul Moldovei pana la 29...30 de grade in Campia Romana.

2 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.