Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-vestul si nordul tarii unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

 

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si jumatatea nordica a Carpatilor Orientali, unde, mai ales spre seara si noaptea local va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta.

 

In capitala, prima zi a lunii octombrie nu marcheaza modificari majore la aspectul vremii. Va fi frumos si cald la amiaza, chiar daca dimineata e destul de racoroasa, cu numai 12 grade. Odata cu soarele care va tot urca pe cerul Bucurestiului fara sa se impiedice de nori aducatori de ploaie sau de vreo pala de vant, temperatura va urca pana la aproximativ 25 de grade Celsius, valoare agreabila pentru aceasta perioada din an.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade. Minimele termice, in scadere in jumatatea de nord a tarii, vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai coborate in depresiuni, unde vor fi conditii de producere a brumei.

1 octombrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.