Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul, variabil, se va innora treptat in cursul zilei in nordul si centrul tarii, unde va ploua local. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, iar pe crestele montane va sufla tare.

 

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali, unde pe arii restranse, mai ales seara si noaptea, va ploua slab. Vantul va sufla tare. Temperatura aerului va scadea usor fata de ziua precedenta in masivele nordice, iar in restul zonelor montane nu va avea variatii semnificative, mentinandu-se la valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului.

 

Pe litoral, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, iar vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima va fi de 22 ... 24 de grade, iar cea minima de 14 ... 16 grade.Temperatura apei marii se va situa in jurul valorii de 19 grade.

 

In Capitala vremea este predominant frumoasa si calda, cu vant in general moderat. Temperatura maxima va fi peste norma, se va situa in jurul valorii de 27 de grade. Presiunea atmosferica, in scadere, masoara 761 milimetri coloana de mercur.

 

Temperaturile maxime se vor situa de la 17 grade in nordul Moldovei pana la 27... 28 de grade in regiunile sudice. Temperaturile minime se vor situa intre 8 si 16 grade, mai coborate in depresiunile intramontane.

29 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.