Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si calda

Vreme frumoasa si calda

Vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

 

La munte, vreme de drumetii. Frumos si usor mai cald decat in mod obisnuit. Se arata si cativa nori peste creste, dar meteorologii ne promit o zi fara ploi, indiferent in ce statiune va aflati. Vantul va sufla si el in general slab, cel mult moderat, iar temperatura aerului, incurajata de cerul senin creste fata de ieri, atingand 22 de grade Celsius la Stana de Vale, 20 de grade la Predeal si 18 grade atat la Sinaia, cota 1500, cat si la Paltinis. Pentru o cura de aer mai proaspat si mai racoros, puteti incerca Varful Toaca, unde, chiar daca soarele va fi prezent la datorie intreaga zi, temperatura aerului nu va trece de 12 grade.

 

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda pentru sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 9 ...11 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

 

In tara, temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade. In zonele joase, izolat, va fi ceata. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 15 grade, usor mai coborate in zonele depresionare.

28 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.