Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme relativ frumoasa

Vreme relativ frumoasa

Vremea va fi frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Izolat vor fi conditii de ceata. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

Pe litoral, vremea va fi frumoasa cu cer variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 12 si 14 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 19 grade.

Bucurestenii au si ei o zi in care vor fi rasfatati de soare, cu un cer fara nori. Chiar daca in zori va fi racoare, la pranz, putem sa ne bucuram de 26 de grade, o temperatura cu 4 grade mai mare decat ar fi normal.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade.

27 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.