Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea redevine frumoasa

Vremea redevine frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil la senin. Unele innorari, dar numai izolat ploi slabe vor fi in regiunile sud-vestice si in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat.

 

La munte, cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in Carpatii Meridionali si Occidentali, unde numai izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va scadea usor fata de ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de aparitie a cetii.

 

Pe litoral, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului, in scadere usoara fata de ziua precedenta, va avea valori maxime cuprinse intre 21 si 23 de grade si minime intre 13 si 15 grade. Temperatura apei marii va fi de 19 ... 21 de grade.

 

Bucurestenii se bucura si azi de soare, chiar daca in primele ore norii vor trena pe cerul capitalei. Peste zi se va insenina treptat, iar vantul abia daca se va simti. Totusi, pentru ca va sufla dinspre est, va face ca maxima zilei de maine sa fie o idee mai mica decat cea de azi, oprindu-se la 25-26 de grade Celsius. Presiunea atmosferica, desi usor sub valoarea considerata confortabila pentru organism, nu prezinta variatii, mentinandu-se la o valaore de aproaximativ 756 mm coloana de mercur.

 

Temperatura aerului, in scadere usoara in majoritatea regiunilor, va avea valori maxime cuprinse intre 19 si 27 de grade.

26 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.