Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea e calda

Vremea e calda

In tara, vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile nordice, unde cerul se va innora treptat, iar spre seara si noaptea, pe arii restranse, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti vremea placuta continua. Soarele este stapan pe bolta cereasca, iar temperatura mai creste putin. La amiaza insa se va ajunge la 28,29 de grade iar vantul va bate in general slab. Presiunea atmosferica, in scadere usoara, inregistreaza 761 milimetri coloana de mercur.

La munte vremea se anunta numai buna de drumetii. Cerul va fi mai mult senin, exceptand masivele nordice unde se va innora treptat, iar spre seara si noapte va ploua. Vantul va sufla in general slab iar temperatura aerului va creste usor fata de astazi.

La mare vremea se va mentine frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii se va situa in jurul valorii de 19 grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni. Spre dimineata, in zonele joase, izolat va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade.
24 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.