Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii si pe litoral.

In Bucuresti in aceasta dimineata este racoare iar vantul sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade Celsius. Presiunea atmosferica, de 758 milimetri coloana de mercur, nu va avea variatii semnificative.

La munte, se pastreaza acelasi aspect placut al vremii, dar cu temperaturi mici dimineata si noaptea. Cerul este mai mult senin si nici vantul nu da batai de cap. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele de ieri. Izolat, pe vai, sunt conditii de ceata.

La mare vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 19 - 21 de grade, iar cea minima de 11 - 13 grade. Temperatura apei marii va fi de 20 - 21 de grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre -1 - 0 grade in estul Transilvaniei, unde izolat va fi bruma.
21 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.