Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

In tara, vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, favorabil izolat ploii slabe in vestul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si in Baragan. Trecator vor fi conditii de ceata, indeosebi in regiunile vestice si centrale. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 6 - 8 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, vreme frumoasa de toamna, dar rece dimineata si noaptea. innorari trecatoare mai sunt posibile in Muntii Apuseni, unde vor fi conditii ca izolat sa ploua. Valorile termice sunt mai scazute decat cele de ieri iar pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

La mare, este rece. Chiar daca va fi soare, dimineata este oricum racoare si nici la pranz nu e o temperatura comfortabila, cel mult 19, 20 de grade. in plus vantul continua sa bata moderat, cu unele intensificari, sporind senzatia de rece. Temperatura apei este inca potrivita, 20,21 de grade.

Temperaturile maxime
se vor incadra intre 17 si 26 de grade. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade.
20 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.