Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va continua sa se raceasca usor

Vremea va continua sa se raceasca usor

Vremea va continua sa se raceasca usor in jumatatea de est a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sudice si la munte, unde, pe arii restranse, va mai ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile extracarpatice.

In Bucuresti, vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari la inceputul zilei, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 23-24 de grade, iar cea minima de 8-10 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte, vremea continua sa se raceasca. Cerul va prezenta innorari  in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali va ploua slab. In restul zonelor montane cerul va fi variabil si doar cu totul izolat, dupa-amiaza, vor fi ploi de scurta durata. Nici vantul nu va sufla decat slab pana la  moderat. Duminica vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul noptii, iar valorile termice vor fi comparabile cu cele de  sambata.

La mare vremea este de asemenea in racire. Cerul prezinta unele innorari iar pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla moderat, dar si cu unele intensificari de scurta durata. Temperaturile maxime din aer se vor incadra intre 20 si 22 de grade, iar cea a marii are valori comparabile, cel mult 20,21 de grade. Duminica vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin in timpul noptii, dar cu unele innorari si conditii ca trecator sa ploua slab, la inceputul zilei. Vantul va sufla si de aceasta data moderat. Temperatura apei marii va avea aceleasi valori, de 20, 21 de grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 27 de grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 14 grade.
19 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.