Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci usor

Vremea se va raci usor

Astazi ploile se mai potolesc in vestul, centrul si nord-vestul ţarii  unde aversele ieri au fost destul de insemnate. Se mai arata, asadar, si soarele printre nori, dar numai la nivel local mai sunt ploi cu fulgere si tunete. In Campia de Vest, avem astazi maxime care ating chiar si 27 de grade, cum e cazul la Oradea si Baia Mare. Spre centru, la Cluj, mai rece, cu 24 de grade, in timp ce Miercurea Ciuc trece direct la haine de toamna, cu o temperatura de numai 19 grade.

In Bucuresti, vremea se va raci usor. Cerul va prezenta innorari si vor fi averse, posibil insoţite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 13 - 15 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte, vremea va fi in general instabila si se va raci usor. Cerul va prezenta innorari si pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, indeosebi in Carpaţii Orientali, cantitaţile de apa vor depasi 15-20 l/mp si vor fi condiţii de grindina.

La mare, vremea va fi in general instabila si se va raci usor. Cerul va prezenta innorari si trecator se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 21 de grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 28 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 18 grade.
18 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.