Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi maxime intre 21 si 29 de grade

Temperaturi maxime intre 21 si 29 de grade

Vremea va fi calda pentru aceasta data. In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de munte, innorarile vor fi temporar accentuate si indeosebi spre seara pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina si de cantitati de apa mai insemnate. In restul teritoriului cerul va fi variabil.

In Bucuresti, vremea va fi calda. Cerul se va innora, devenind favorabil ploii in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27 - 28 de grade, iar cea minima de 15 -16 grade.

La munte astazi este cer variabil, cu posibile innorari dupa-amiaza. Vantul sufla slab pana la moderat iar temperatura aerului are valori comparabile cu cele ale zilei precedente.

La mare turistii nostalgici dupa vara au parte de vreme frumoasa si calda. Putini nori isi fac drum pe cer ca sa afecteze soarele stralucitor, iar vantul sufla slab pana la moderat. Maximele sunt usor peste regimul termic normal: intre 24 si 26 de grade Celsius, iar apa marii are intre 21 si 23 de grade in apropierea tarmului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade.
17 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.