Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat averse slabe, in zonele de munte. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil si vantul in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 14 - 16 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte astazi este cer variabil, cu posibile innorari dupa-amiaza. Vantul sufla slab pana la moderat iar temperatura aerului are valori comparabile cu cele ale zilei precedente.

La mare turistii sunt nostalgici dupa vara cu vreme frumoasa si calda. Putini nori isi fac drum pe cer ca sa afecteze soarele stralucitor, iar vantul sufla slab pana la moderat. Maximele sunt usor peste regimul termic normal: intre 24 si 26 de grade Celsius, iar apa marii are intre 21 si 23 de grade in apropierea tarmului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica va scadea usor.
16 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.