Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 

Cer variabil

In tara, cerul va fi temporar noros. Vor fi averse si descarcari electrice, local in zona munte si izolat in restul teritoriului, mai ales dupa-amiaza. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar dupa-amiaza vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar cea minima de 13 - 15 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte maine cerul va fi temporar noros si mai ales dupa-amiaza vor fi averse locale insotite in unele masive de fulgere si tunete, semn al unei instabilitatii atmosferice mai accentuate. Vantul nu sufla cu mai mult de 20,25 de kilometri pe ora, in timp ce regimul termic este comparabil cu cel al zilei de ieri.

La mare cerul este variabil, cu innorari in sudul litoralului, unde trecator vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla toata ziua doar slab pana la moderat La Mangalia sunt 23 de grade, la Mamaia 25 iar apa marii nu are mai mult de 20 de grade.

Temperaturile minime
vor fi intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade.
15 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.