Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

In tara, se vor semnala innorari temporare in cea mai mare parte a teritoriului. Vor exista precipitatii in regiunile montane si, izolat, in restul zonelor. Vantul va prezenta intensificari in special in zona de sud-est a teritoriului.

In Bucuresti, Vremea va fi comparabila cu cea de sambata. Temperatura aerului va fi sensibil mai ridicata decat temperatura obisnuita in aceasta perioada si se va situa in jurul valorii de 26 - 27 de grade.

La munte avem parte cand de soare, cand de nori, dar aversele cu descarcari electrice nu vor reusi sa strice aspectul frumos al vremii. Cel mai probabil, norii vor scutura cateva averse prin masivele sudice, de la Curbura Carpatilor spre muntii Banatului, si pentru ca vantul nu va trece de moderat, cele 20 de grade de la Stana de Vale sau cele 19 de la Predeal vor fi valori termice cat se poate de imbietoare la o plimbare pe drumuri de munte. E drept, la altitudini mai mari, temperaturile nu sunt la fel de ofertante, oprindu-se chiar si la numai 13 grade, cum este cazul masivului Ceahlau, la Varful Toaca. La Predeal vor fi astazi 19 grade la amiaza, un grad mai putin la Paltinis si 16 grade la Sinaia.

La mare cerul numara destui nori, dar sunt slabe sanse sa ploua pe litoral, in timp ce vantul se mai linisteste nemaitrecand de viteze moderate. Regimul termic, chiar daca nu invita la plaja, oprindu-se la cel mult 23-24 de grade, este totusi placut pentru un miez de septembrie, iar apa marii se mentine destul de calda, la 20-21 de grade, in ciuda faptului ca soarele nu prea se arata.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 28 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral.
13 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.