Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine in general frumoasa

Vremea se mentine in general frumoasa

In tara, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sud-vest si in sud, unde izolat va ploua slab si vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei.

In Bucuresti, cerul va fi astazi temporar noros, iar vantul va sufla moderat. Acum sunt 13 grade la periferie, iar temperatura maxima pe care o prognozeaza meteorologii este de 26, 27 de grade. Presiunea atmosferica, in scadere usora, inregistreaza 754 milimetri coloana de mercur.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in masivele montane din sud. Trecator, sunt posibile ploi slabe in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari izolate pe creste. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

La mare nu mai sunt conditii optime pentru a sta pe plaja. Vremea este capricioasa cu turistii, cu innorari temporare si averse in sudul litoralului. Vantul prinde putere in unele zone, dar fara a devini periculos. Maximele termice se incadreaza intre 23 si 26 de grade, in timp ce apa marii are circa 20 de grade. Sambata soarele este ceva mai generos. Norii sunt mai putini si nu mai lasa ploi. Duminica aspectul placut al vremii se mentine, adica este cer variabil si vant slab pana la moderat. Maximele ajung la 23, 25 de grade, in timp ce apa nu are mai mult de 20, 21 de grade Celsius.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.
11 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.