Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 

Cer variabil

In tara, cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile din jumatatea de sud a tarii, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va avea unele intensificari in partea de sud-est a teritoriului si in zona montana inalta.

In Bucuresti astazi sunt putine ocazii sa vedem soarele. Dar nici norii, care vor fi prezenti mai tot timpul, nu sunt foarte consistenti, asa ca nu ne asteptam sa ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. De la 14,15 grade la primele ore, dupa-amiaza vor fi maxim 25, 26 de grade.  

La munte, cerul va prezenta innorari in Carpatii Meridionali, unde pe arii restranse va ploua slab. In restul zonei montane cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va avea unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va fi in usoara crestere mai ales in Carpatii Occidentali si Orientali.

La mare, cerul va prezenta innorari in cursul zilei cand va mai ploua. Vantul va avea unele intensificari. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 24 de grade, iar cele minime, intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 20 - 21 de grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 28 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, usor mai scazute in depresiuni.
10 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.