Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

In tara, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul tarii si la munte, unde pe arii restranse va ploua. Vantul va avea unele intensificari in Dobrogea.

In Bucuresti, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecator ploii slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 23-24 de grade, iar minima va fi de 12-14 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte simtim incalzirea usoara a vremii. Cerul se mai curata de nori, iar ploile se arata doar sporadic in Carpatii Meridionali, in timp ce vantul e mai sprinten doar pe crestele inalte. Stana de Vale si Paltinis sunt fruntase astazi la grade: 18 grade, asadar, la amiaza si doar 1 grad mai putin la Predeal si Sinaia cota. Chiar si la Varful Toaca este astazi mai cald, cu 11 grade Celsius fata de numai 6 de ieri.

La mare insa, vremea nu imbie la plaja. Ploile isi fac si astazi loc pe litoralul Marii Negre, iar vantul, chiar daca se mai domoleste, este si astazi destul de agitat, facand ca temperatura de 21-24 de grade sa fie perceputa drept mult mai mica. in aceste conditii, o baie in mare la 21 de grade s-ar ptuea sa fie chiar mai placuta decat o plimbare pe faleza. Frumos si astazi dincolo de munti.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 21 si 27 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

9 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.