Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme racoroasa

Vreme racoroasa

In tara, vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 15 si 25 de grade si minime intre 5 si 15 grade. Cerul va prezenta innorari in sud si est si partial in centru, unde local va ploua. In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar izolat se va semnala ceata dimineata si noaptea. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in Moldova, Dobrogea si in Baragan.

In Bucuresti vremea va fi racoroasa maine. Chiar daca pe cer sunt destul de multi nori si vor mai fi cateva reprize de ploaie slaba, soarele se va rata si el, dar destul de timid. De la 11, 12 grade in zori, mercurul din termometre nu arata dupa-amiaza mai mult de 18,19 cu 7 grade sub media climatologica. Presiunea atmosferica, relativ stationara, are 757 milimetri coloana de mercur.

La munte, vor fi innorari si ploi pe arii restranse si reduse cantitativ mai sunt in Carpatii Meridionali si in Orientali, in timp ce restul masivelor cerul va fi variabil. Vantul va sufla mai tare pe creste, daca plecati spre una dintre statiunile montane nu uitati de hainele mai groase.

La mare nu este vreme de plaja. Norii care mai lasa temporar ploi, lasa soarele sa se arate pe cer doar pentru scurte intervale si impreuna masa de aer destul de rece vor face ca pana la amiaza in termometre sa nu se adune mai mult de 18, 19 grade Celsius. Inertia termica a apei marii face ca in apropierea tarmului sa fie mai calda decat aerul, in jur de circa 22 de grade Celsius.

Temperaturile minime se vor incadra intre 6 si 16 grade, iar cele maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade.
7 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.