Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea se va incalzi usor in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea de rasarit a tarii, unde doar izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima de 13 - 15 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
 
La munte vremea e de cinci stele astazi. Nici un nor nu va supara urcusul gradelor in aerul amiezii, asa ca turistii de la munte se bucura astazi de o vreme placuta, insorita, fara vant si fara ploi. Totusi, pentru ca nici o minune nu tine prea mult, spre seara, peste masivele vestice se anunta ceva ploi cu descarcari electrice. Dar, amiaza, cum spuneam e darnica termic, aducand chiar si 24 de grade la Stana de Vale, 21 la Predeal si 20 la Paltinis. Nu e prea rau nici chiar la altitudini mai mari, temperatura atingand pana si pe Ceahlau 14 grade.

La mare turistii nu se pot plange azi de vreme, chiar daca soarele se mai acopera cu cate un nor peste zi din care s-ar putea sa cada doar cativa stropi razleti, cat sa domoleasca avantul gradelor de la amiaza. De altfel, temperatura aerului nu lasa nici ea de dorit, indicand valori de la 25 pana spre 27 de grade. Apa marii face insa un pas inapoi si se raceste usor fata de azi, nemaitrecand de 21-23 de grade la tarm, valoare care e totusi placuta pentru o baie la amiaza.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni spre 5 - 6 grade.
3 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.