Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa, cu cerul variabil. In regiunile estice si in zona de munte vor fi unele innorari si izolat averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari locale in Moldova, Dobrogea si Baragan.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 12 - 13 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte daca plecati astazi sau va relaxati deja intr-una din statiunile montane, veti avea cu siguranta o vreme cu cer variabil. Dimineata, doar pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata. Temporar, norii se dezvolta peste Carpatii Meridionali si de Curbura, unde insa doar izolat vor fi averse si posibil descarcari electrice. Temperaturile mai cresc putin fata de cele de astazi.

La mare turistii de pe litoral nu au vreme foarte buna. Temporar cerul este incarcat de nori, dar ploua doar slab si pe alocuri. Temperaturile nu sunt nici ele mari, maximele se opresc la valori intre 22 si 24 de grade Celsius, in timp ce apa marii are circa 23.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai mici in depresiuni.
2 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.