Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

Meteorologii arata ca, in zilele urmatoare, vremea se va incalzi usor si va ploua mai putin. Potrivit specialistului Dumitru Balta, astazi va mai ploua izolat numai la deal si la munte, iar la noapte, tot izolat, vor fi precipitatii in estul si in sud-estul tarii.

Spre sfarsitul saptamanii vom avea temperaturi de 30 de grade Celsius.

Temperatura va fi apropiata de mediile multianuale ale lunii septembrie. Maximele termice vor fi cuprinse intre 21 si 29 de grade. Maine, vremea va fi predominant frumoasa, iar temperatura va mai castiga unul-doua grade Celsius. in aceasta zi, numai in estul tarii si la munte, izolat si trecator, va ploua slab. La jumatatea saptamanii, vremea se va mai incalzi usor. Numai in sud-estul Dobrogei va fi posibil sa ploua slab.

Temperaturile de joi vor fi mai ridicate decat in ziua anterioara. Vineri, procesul de incalzire va continua, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade. Nu se prevad ploi.

Dumitru Balta spune ca sfarsitul de saptamana va fi impartit in doua. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa. Duminica insa, cerul se va innora treptat in jumatatea de vest a tarii, unde pe arii restranse va ploua.

Vantul puternic nu i-a speriat pe turisti. Chiar daca soarele a stat ascuns si a batut vantul, cei care au decis sa petreaca vacanta la mare nu au lasat ca vremea rea sa le strice planurile. Turistii au pus pe ei o haina mai groasa, au luat o umbrela care sa-i apere de ploaie si au iesit pe plaja. "Mie imi convine ca bate vantul. Daca nu fac plaja, fac aerosoli si tot ies in castig", a declarat Luminita Badan din Bucuresti, venita la mare pentru o saptamana.
1 septembrie 2009, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.