Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorari temporare

Innorari temporare

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice si zona de munte, unde local va ploua in aversa. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si la munte.

In Bucuresti, cerul va fi variabil cu unele innorari noaptea, cand vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27 - 28 de grade, iar cea minima va fi in jur de 15 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

La munte, cel putin in prima partea a zilei, vremea va fi placuta, cu cerul variabil. Dupa-amiaza insa, gradul de instabilitate atmosferica este mai mare deasupra Carpatilor Orientali si Meridionali. Aici norii se inmultesc, dar  numai izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla cel mult moderat iar soarele face ca maximele sa mai cresca usor, cu doar cateva grade.

La mare sunt astazi in aer 24 de grade la Mangalia, la Mamaia 26, in timp ce apa marii are circa 24, 25 de grade Celsius. Vantul va sufla pe litoral doar moderat, cu intensificari de scurta durata.

Valorile de temperatura se vor situa in jurul celor normale pentru inceputul lunii septembrie, cu maxime intre 21 si 29 de grade si minime intre 6 si 16 grade, usor mai ridicate pe litoral.
1 septembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.