Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile maxime cuprinse intre 26 si 34 de grade

Temperaturile maxime cuprinse intre 26 si 34 de grade

In tara, vremea va fi calduroasa, iar in Campia de Vest si Campia Romana izolat indicele temperatura-umezeala ITU va atinge pragul de 80. Vor fi innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice in centru si nord-est precum si in zona de munte. in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile cu totul izolate. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 33-34 de grade, iar cea minima va fi de 16 - 18 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

La munte este vreme buna de drumetii. Cerul va fi variabil iar vantul se intensifica doar pe arii restranse, acolo unde sunt si ceva ploi slabe. Sunt prognozate 16 grade la Ceahlau,  20 la Paltinis si 24 la Stana de Vale.

La mare, turistii au in continuare vreme perfecta. Va fi o zi cu nori putini pe cer, mai ales in jurul pranzului, iar vantul nu trece de moderat. Maximele termice sunt cuprinse intre 26 si 28 grade Celsius, iar apa este numai buna de baie, cu 23, 24 de grade in apropierea tarmului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 13 si 21 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei.
28 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.