Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si calda

Vreme frumoasa si calda

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 31 - 32 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 16 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte soarele este la el acasa. Doar cativa nori de vreme buna trec peste crestele montante, dar ploi nu se anunta. Nici vantul nu se agita, asa ca temperatura aerului indica o usoara crestere fata de azi, atingand aproximativ 23 de grade la Predeal, 21 la Sinaia cota 1500 si Paltinis. Pentru un aer mai racoros, Ceahlaul este maine, ca de obicei, mai zgarcit cu gradele, oprindu-si pentru amiaza termostatul la numai 17 grade. Daca insa va aflati maine in depresiuni, e bine sa stiti ca ziua este foarte probabil sa inceapa cu un val de ceata asternut peste regiune.

La mare, vremea de vacanta continua. Cerul este mai mult senin, iar briza sufla cat sa faca placute cele 25-28 de grade Celsius asteptate la amiaza. Apa marii, cu aceeasi moderatie de care da dovada de cateva zile, isi pastreaza temperatura la aproximativ 24-25 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane, unde vor mai fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
26 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.