Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 

Ploi slabe

Cerul va fi variabil cu innorari in centrul, sudul si sud-estul tarii, si doar izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata indeosebi in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30 - 31 de grade, iar cea minima de 15 - 16 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte avem parte de soare, dar si de ploi. Aversele insa vor fi doar izolate si trecatoare, o idee doar mai insistente peste Carpatii Meridionali, unde se vor arata si cateva fulgere si tunete, fara intensificari ale vantului insa. Temperaturile de azi se anunta fara prea mari variatii fata de ieri, asa ca vorbim de o zi placuta pentru turistii aflati in statiunile montane.

La mare turistii nu se pot plange. Vremea se pastreaza in continuare frumoasa, iar norii sunt doar in trecere peste litoralul Marii Negre, in timp ce briza marii va face si mai placute cele 25-27 de grade din aerul amiezii. Apa marii este si ea in limite termice rezonabile, atingand, la tarm, aproximativ 24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
25 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.