Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in sud-vestul, centrul si nordul tarii precum si in zona de munte si izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp, indeosebi la munte.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii cand vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima de 15 - 16 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

La munte, vremea este azi in general instabila. Cerul are innorari si nu lispesc aversele cu descarcari electrice, mai insemnate cantitativ in Carpatii Occidentali si Meridionali, unde se pot depasi 20 de litri pe metru patrat. Vantul va sufla cel mult moderat, iar valorile de temperatura sunt ceva mai scazute decat in ziua precedenta. Spre 19 grade vor fi la Sinaia si Stana de Vale, 16 la Semenic si 21 la Predeal.

La mare insa, vremea este in general frumoasa, cerul variabil in prima parte a zilei, apoi cu unele innorari la orele amiezei, dar fara ploaie, iar vantul va sufla moderat. Temperaturile maxime sunt de la 24 de grade in sudul litoralului, la Vama Veche si Mangalia, spre 26 in nord, la Mamaia si Gura Portitei. Apa marii are si ea circa 23, 24 de grade Celsius.

Temperaturile minime se vor incadra in general intre 11 si 19 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade.
24 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.