Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

In tara, vremea se va incalzi usor si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte, iar in partea a doua a noptii in vestul si nord-vestul tarii, unde izolat vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 15 - 17 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

La munte pot aparea astazi ceva ploi dupa-amiaza, dar temperatura este in crestere. In schimb, duminica, cerul va avea innorari si vor fi ploi mai ales in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali iar noaptea si in restul zonei montane. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi izolat 25 de litri pe metru patrat. Temperatura aerului, mai scade putin fata de ziua anterioara.

La mare sunt astazi in aer 28 de grade la Neptun si 29 la Mamaia, in timp ce apa marii are circa 24, 25 de grade Celsius. Duminica sunt cativa nori, dar nu ploua si maximele in aer urca pana la 26, 27 de grade. Apa marii scade cu un grad, si va astepta turistii cu circa 23 de grade Celsius.

Temperaturile minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime, in usoara crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 25 si 34 de grade.
22 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.