Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

In tara, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil in zona de munte, unde izolat este posibil sa ploua slab, si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin si vantul slab. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima de 15 - 16 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

La munte avem parte de o zi calda, echilibrata termic si astazi. Cerul va aduna o mana de nori spre seara cand, izolat, vor fi si cateva ploi fara inseamnatate, dar amiaza va reusi sa aduca intre 24 de grade la Stana de Vale si 15 la Varful Toaca. Maine, turistii vor simti o usoara incalzire a vremii, dar pe seara ploile incep sa stranga randurile mai ales peste crestele nordice. Saptamana se incheie cu ploi la munte si cu temperaturi in scadere.

La mare astazi cerul va fi aproape senin. Briza sufla cat sa fie placuta sederea la malul marii, iar maximele nu indica nici o exagerare, ramanand la valori de 24-26 de grade. Apa marii tine si ea pasul cu temperatura aerului, oprindu-si termostatul la 24 de grade la tarm. Ca si la munte, aerul mai castiga un grad doua sambata la amiaza, pe care insa le va pierde duminica. Cerul se innoreaza treptat la malul marii in ultima zi a acestei
saptamani, iar ploile nu vor lipsi nici ele.

Temperaturile minime se vor situa intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade.
21 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.