Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat dupa-amiaza in zona de munte, mai ales din sud-vestul tarii, vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima de 15 - 17 grade.

La munte este vreme frumoasa, de asemenea, cer variabil mare parte din zi si doar dupa-amiaza, izolat, cateva ploi scurte si slabe, tipice zonei montane in anotimpul cald. In privinta temperaturilor, aceastea scad usor comparativ cu cele de miercuri.

La mare sunt astazi in aer 27 de grade la Vama Veche si 28 la Mamaia, in timp ce apa marii are circa 24 de grade Celsius. Vantul va sufla doar usor, cat sa ii mai racoreasca pe cei aflati la plaja.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni, unde noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata.
20 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.