Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime intre 11 si 21 de grade

Temperaturi minime intre 11 si 21 de grade

In tara, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in centrul si sudul tarii. Vor fi averse si descarcari electrice pe arii restranse in sud-estul Transilvaniei, in Oltenia si Muntenia, mai ales in zonele de deal, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura. Ploi izolate vor mai fi si in Dobrogea si Banat. Vantul va sufla slab si moderat. Din punct de vedere termic, va fi o zi calduroasa in regiunile sudice, in timp ce in restul zonelor se vor inregistra valori usor mai scazute fata de ziua precedenta.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, iar cerul partial noros, favorabil ploii slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 17 - 18 grade. Presiunea atmosferica va creste.

La munte, cerul  va fi temporar noros si pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori usor mai scazute decat ieri.

La mare vor fi innorari temporare insa conditiile de ploaie raman reduse. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade iar apa va avea circa 23, 25 de grade Celsius.

Temperaturile minime
se vor incadra intre 11 si 21 de grade. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in majoritatea zonelor, vor fi de la 24 - 25 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei pana la 34-35 de grade in Oltenia.
19 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.