Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Izolat vor fi ploi de scurta durata

Izolat vor fi ploi de scurta durata

Cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza la munte izolat vor fi ploi de scurta durata. Seara innorarile se vor accentua in regiunile nordice, unde izolat vor fi descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil si averse.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul slab. Temperatura maxima va fi de 33 - 34 de grade, iar cea minima de 17 - 18 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

La munte cerul este variabil in prima parte a zilei, se va innora treptat dupa-amiaza si la noapte vor fi ceva fenomene de instabilitate: descarcari electrice, intensificari de scurta durata a vantului si local averse. Vor fi si conditii de grindina si izolat, cantitatile de apa pot depasi 20 de litri pe metru patrat. Temperatura aerului va creste si ea usor.

La mare, vreme frumoasa si calda maine. Cerul va fi variabil, mai mult senin iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime in aer se vor situa intre 27 si 30 de grade iar apa marii va avea circa 24 de grade.

Temperaturile maxime se vor situa intre 27 si 33 de grade, izolat mai ridicate la campie, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 21 de grade. Presiunea atmosferica va scadea usor in cursul zilei, apoi va creste.
18 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.