Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat averse si descarcari electrice, dupa-amiaza si seara, in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 32 de grade, iar cea minima de 16 - 17 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte, turistii se bucura de soare mai ales in prima parte a zilei. Ceva nori mai pusi pe treaba se vor arata dupa amiaza, dar ploile pe care le vor aduce vor fi doar sporadice si slabe. Temperatura aerului creste fata de ieri, ajungand astazi chiar si la Varful Toaca, de pe Ceahlau la 18 grade. Cel mai cald le va fi astazi turistilor aflati la Predeal, unde mercurul va urca la 23 de grade. Nici in restul statiunilor montane nu e mai putin placut termic, cu 21 de grade la Sinaia cota si doar un grad doua mai putin in rest.

La mare, o zi fara vant si fara ploi. Soarele e darnic, dar moderat, peste litoral, aducand valori inter 26 si 28 de grade, in timp ce apa marii, ca o compensatie, isi opreste urcusul termic la 24 de grade Celsius.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.
17 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.