Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

In tara, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza si seara in zona de munte, izolat, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cerul variabil si vantul in general slab. Temperatura maxima va fi de 31 - 32 de grade, iar cea minima de 15 - 16 grade. Presiunea atmosferica in scadere usoara.

La munte ploile ne ocolesc astazi si se arata abia spre seara, sporadic, in Carpatii Meridionali. Temperatura aerului, incurajata de soare si vantul care nu trece de moderat, indica si ea o usoara crestere fata de ieri, urcand spre 23 de grade la Stana de Vale, un grad mai putin la Predeal si 19 la Sinaia cota. Daca preferati locurile mai inalte si mai putin incinse, Ceahlau este destinatia ideala. Pe Varful Toaca astazi, termometrul va indica la amiaza cel mult 16 grade.

La mare incheiem saptamana cu soare generos, dar moderat. Temperatura aerului indica o zi calda, dar care nu ne va expune la arsuri, caci amiaza aduce intre 25 si 28 de grade. Daca va doriti putina racoare, marea este raspunsul ideal, caci nu trece de 23-25 de grade
Celsius la tarm.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade.
16 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.