Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse si descarcari electrice, local in nordul, nord-estul, centrul tarii, in zona montana si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 15 grade.

La munte se mai incalzeste astazi. Temperatura la amiaza va atinge pe Valea Prahovei intre 18 si 21 de grade, dar, desigur, va fi mai racoare pe "Olimpul Moldovei," cum i se mai spune masivului Ceahlau, care isi va intampina turistii cu numai 12 grade. Ploua insa in Apuseni si peste nordul Orientalilor, unde aversele se vor insoţi, cum se intampla in cazul ploilor de vara, cu fulgere si tunete. Soarele este insa mai generos cu celelalte masive montane, iar vantul nu va ridica probleme, netrecand de viteze moderate.

La mare vremea va fi frumoasa. Pentru cei in cautare de soare, litoralul este astazi destinaţia cea mai potrivita. Aici norii apar cat sa nu fie cerul complet senin, de ploi nici nu poate fi vorba, iar amiaza va incinge aerul marin la 26-28 de grade. Nici apa marii nu lasa de dorit, mai ales pentru cei ce vor sa se racoreasca, atingand la ţarm aproximativ 24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai coborate in depresiuni.
13 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.