Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat averse, indeosebi in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 13-15 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte, vremea va fi astazi in general frumoasa. Numai dupa-amiaza si seara vor fi unele innorari si pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi in Carpatii Occidentali si Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar regimul termic nu va avea variatii semnificative, valorile termice fiind apropiate de normele climatologice ale perioadei. La Ceahlau vor fi 13 grade, la Sinaia 16 iar la Stana de Vale 20.

La mare vremea este frumoasa. Cerul va fi azi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime in aer vor fi de 24, 26 de grade, iar apa marii inregistreaza aproape aceleasi valori, 23, 24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va scadea treptat mai ales in jumatatea vestica.
10 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.