Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni in general frumoasa

Vremea va deveni in general frumoasa

Vremea va deveni in general frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, dupa-amiaza in sudul si estul tarii, unde pe arii restranse vor cadea ploi slabe, asociate cu descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28 - 29 de grade, iar cea minima de 14 - 16 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte, weekendul vine cu o promisiune de soare din partea meteorologilor, dar nu inseamna ca pe seara norii nu vor aduce ploi si descarcari electrice. Vorbim insa de ploi la nivel local, mai mult prin Muntii Banatului si Carpatii Meridionali. Prin celelalte masive aversele se vor aventura doar pe arii restranse. Vantul nu va mai trece de moderat, in timp ce regimul termic nu prezinta modificari, cu alte cuvinte, turistii se vor putea bucura de un aer improaspatat si de-a dreptul respirabil. Duminica vremea va fi inca si mai insorita pe creste, iar norii care se vor mai alatura soarelui pe cerul montan vor lasa doar ploi sporadice si neinsemnate cu precadere peste crestele meridionale. Amiaza de duminica va indica maxime la fel de placute, comparabile cu cele de maine.

La mare vremea e in general frumoasa. Marea nu isi dezamageste vizitatorii la sfarsit de saptamana. Asa ca ii rasfata azi cu un cu soare neinsotit de prea multi nori, iar vantul sufla cat sa racoreasca aerul de la malul marii. Amiaza aduce azi pe litoral in jur de 26-27 de grade, iar apa marii nu se lasa nici ea mai prejos, oferind turistilor o temperatura aproape la fel de mare ca cea din aer: 24 de grade. si duminica peisajul meteo se anunta bland si fara excese, cu aceleasi maxime care urca pana spre 27 de grade.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va creste usor.
8 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.