Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Furtuna si copaci cazuti in tara

Furtuna si copaci cazuti in tara

Doua masini parcate pe o strada din Sectorul 2 au fost avariate de un copac cazut si mai multe strazi au fost inundate, joi seara, in Bucuresti, din cauza furtunii, iar mai multe zone din Ploiesti, precum si din localitatea prahoveana Poenarii Burchii au fost, de asemenea, inundate.

Potrivit sefului Biroului de informare publica al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Catalin Eftene, pompierii au fost solicitati deocamdata sa intervina pe strada Judetului, din sectorul 2, unde un copac a cazut peste doua masini.

In cartierul Berceni a cazut grindina. Meteorologii au avertizat ca urmeaza averse puterncie si descarcari electrice in urmatoarele 60 de minute.

Tramvaiele si troleibuzele care circula in zona bulevardelor Tineretului, Timisoara, Preciziei, 1 Decembrie si strazii 11 Iunie din Capitala sunt blocate din cauza inundatiilor, iar autobuzele circula cu mare dificultate, a declarat reprezentantul RATB Constantin Tobescu.

Inundatii in Ploiesti si intr-o alta localitate prahoveana


Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, ploaia torentiala de joi seara a inundat mai multe gospodarii de pe strada Tanarul Muncitor, situata in cartierul de sud al Ploiestiului, strada care nu are canalizare si care se inunda frecvent atunci cand debitul precipitatiilor este mare.

Harghita: Zeci de gospodarii din cinci localitati din bazinul Odorhei au fost inundate

Potrivit ofiterului Ilie Craciun de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Harghita, ploile torentiale au cazut la peste o mie de metri altitudine, in zona Laz, formand torenti care au afectat satele Dealu, Sancrai, Tamasu, Ulcani si Cadiceni.

Mai multe detalii: www.mediafax.ro
7 august 2009, Sursa: Mediafax
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.