Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80

Indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80

In tara, vremea va fi calduroasa, local caniculara in sudul si estul tarii, unde indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza cand indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80, iar temperatura maxima va fi de 35-36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 18-20 de grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

La munte, ziua buna se arata astazi doar de dimineata, caci dupa masa, norii incep sa stranga randurile peste creste, acoperind incet-incet toate masivele. Va ploua, asadar, descarcarile electrice, rafalele de vant si grindina nu vor lipsi nici ele din peisajul montan in partea a doua a zilei, dar temperatura aerului continua sa fie placuta, cu valori de la 19 pe Semenic si un grad mai mult pe Ceahlau pana la cel mult 25 de grade la Stana de Vale si 26 la Predeal.

La mare va fi cald si astazi, cu soare pe saturate si nori trecatori, nepurtatori de ploaie. Doar briza ceva mai sprintena astazi ii va mai racori, asadar, pe turisti, la amiaza cand mercurul va indica intre 28 si 31 de grade Celsius, sau apa marii care aduna la mal nu mai mult de 24-25 de grade.

Temperaturile minime se vor incadra intre 14 si 24 de grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii.
4 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.