Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi maxime cuprinse intre 26 si 35 de grade

Temperaturi maxime cuprinse intre 26 si 35 de grade

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi averse si descarcari electrice in zona de munte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant in general slab. Temperatura maxima va fi de 32-33 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 18 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, desi dupa-amiaza se asteapta cateva averse slabe cu descarcari electrice, vremea poate fi considerata in general frumoasa. Soarele straluceste pe cer o buna parte din zi, vantul sufla slab pana la moderat, iar temperatura aerului creste usor fata de ieri. La Ceahlau este racoare si se asteapta doar 18 grade, mai cald este la Paltinis, cu 23 de grade, unde este posibila si o ploaie de vara. si mai cald la Stana de Vale, 26 de grade si ceva averse trecatoare.

La mare cer aproape senin, vant fara intensificari, doar obisnuita briza si nici aceea prea hotarata, iar diferenta de temperatura dintre aer si apa nu este prea mare. 27 de grade in aer la Vama Veche, Costinesti si Neptun, usor mai cald in nord, 29 de grade la Mamaia. Apa marii, numai buna de baie are circa 23, 25.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 35 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
2 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.