Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zonele de munte si in sud-est, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31 -32 de grade, iar cea minima de 17 -18 grade.

La munte astazi sunt unele innorari si, la nivel local, averse cu descarcari electrice. Vantul sufla cel mult moderat iar temperaturile sunt asemanatoare cu cele de ieri. Dar ploile sunt de scurta durata si duminica doar izolat mai sunt ceva ploi, cu precadere in a doua parte a zilei, cand temperatura aerului mai adauga un grad, doua la valorile maxime, comparativ cu sambata.

La mare vremea este in general frumoasa si calda. 27, 29 de grade se inregistreaza in aer si circa 25 in apa marii. si daca maine inca mai sunt intensificari ale vantului dimineata, cand cativa nori mai pot aduce o aversa slaba, duminica este zi senina, din zori si pana seara, iar regimul termic se mentine la valori placute.

Temperaturile maxime se vor incadra de la 23-24 de grade in nordul Moldovei, pana la 35 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
1 august 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.