Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vantul va sufla slab

Vantul va sufla slab

In tara, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat averse si descarcari electrice dupa-amiaza in zonele montane. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant in general slab. Temperatura maxima va fi de 31 - 32 de grade, iar cea minima de 16 - 18 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte continua aceeasi vreme excelenta pentru drumetii.Cerul va fi variabil si doar izolat, dupa-amiaza, vor fi averse si descarcari electrice. Vant va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu are variatii semnificative fata de ieri. La Semenic si Sinaia sunt 20 de grade, la Paltinis 21 si la Stana de Vale 25.

La mare, inca o zi buna de vacanta. Cerul va fi variabil iar in aceasta noapte sunt posibile averse. Va sufla vant slab pana la moderat. Temperatura maxima este de 27, 28 de grade iar apa marii de circa 23, 25 de grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni, pana spre 9 - 10 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade.
30 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.