Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi maxime intre 26 si 34 de grade

Temperaturi maxime intre 26 si 34 de grade

In tara, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat averse si descarcari electrice dupa-amiaza in zonele montane. Vantul va sufla slab pana la moderat. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant in general slab. Temperatura maxima va fi de 31 - 32 de grade, iar cea minima de 16 - 18 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

La munte, vreme frumoasa in mai toate masivele montane. Aceasta inseamna cer variabil, chiar senin local si vant slab pana la moderat. Dupa-amiaza sunt conditii pentru dezvoltarea unor nori suficient de grosi care izolat vor lasa averse asociate cu descarcari electrice. Regimul termic va fi comparabil cu cel de ieri. 21 de grade sunt asteptate la Sinaia dar si la Paltinis, 24 la Stana de Vale.

La mare vremea tine cu turistii. Azi sunt prognozate 26 de grade la Vama Veche si 28 la Mamaia. Apa marii, inca calda, are maxim 25 de grade. Vreme foarte frumoasa maine in Banat si in sudul Crisanei, cu soare intreaga zi si maxime mai mult decat generoase, cu 33 de grade la Timisoara

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 34 de grade.
29 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.