Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil in nord si la munte si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti este soare din plin si doar cativa nori pe cer compun tabloul meteorologic al zilei, in timp ce adie un vant placut. La amiaza vor fi aproximativ 30 de grade, o valoare normala pentru aceasta perioada. Presiunea atmosferica nu are variatii semnificative si va inregistra 757 milimetri coloana de mercur.

La munte, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime
se vor situa intre 25 si 33 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
28 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.