Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul tarii, insa doar izolat, in Carpatii Orientali, vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti vreme frumoasa, cu vant slab si o maxima de 28 de grade la periferie si cel mult 30 de grade in oras. Presiunea atmoferica este stationara si are 753 milimetri coloana de mercur.

La munte, ziua se anunta frumoasa, cerul este variabil si sufla vant mai puternic doar pe crestele inalte, iar temperatura aerului nu se modifica fata de ieri. Deci vreme placuta, usor racoroasa. La Semenic vor fi 16 grade, 19 la Stana de Vale, 18 la Paltinis si Predeal. Pe Ceahlau si mai rece, vor fi doar 13 grade.

La mare cer aproape senin, vant slab si, din cand in cand, moderat. Maxime la amiaza intre 25 si 28 de grade in aer. Apa marii ramane calda, spre 25 de grade.

Temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in depresiuni.
27 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.