Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, si doar pe arii restranse averse si intensificari ale vantului, in jumatatea de est a tarii, mai ales in prima parte a zilei.

In Bucuresti, vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei cand vor fi condiţii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 30, 31 de grade, iar cea minima de 15, 17 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte, vremea se raceste cu circa 8 grade faţa de ziua precedenta, in toate masivele. innorari si averse pe arii restranse mai sunt doar in masivele estice, in Carpaţii Orientali. in rest, cer variabil si doar cu totul izolat un strop de ploaie ratacit dupa pranz, iar vant doar pe creste. a

La mare se anunţa o scadere a maximelor cu cateva grade, asteptam 27 de grade in sudul litoralului si 29, cel mult 30 in nord, spre Delta, cu circa 25 de grade in apa marii. Ca aspect, vor fi unele innorari la inceput de zi cand turistii pot avea parte de ploi usoare ca si de unele intensificari de vant. Apoi insa cerul se degaja si soarele redevine prietenos.

Temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va creste usor.
26 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.