Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calduroasa

Vremea va fi calduroasa

Vremea va fi calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in vestul, sudul si estul tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza cand indicele de confort termic temperatura - umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul in general slab. Temperatura maxima va fi de 34-35 de grade, iar cea minima de 17 - 19 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte este cald si astazi. Soarele este stapan pe creste, iar vantul abia daca se arata. Cat despre ploi, nici aici nu se vor arata. Temperatura aerului urca si aici peste limitele normale, dar macar nu ating pragul caniculei. Cel mai cald va fi astazi in vest, pe Ceahlau, unde mercurul va indica la amiaza 28 de grade Celsius, ca si in Predeal. Pentru ceva racoare, puteti incerca Semenicul, aici temperatura aerului oprindu-se la numai 23 de grade.

La mare vremea calduroasa. Turistii aflati pe litoral vor risca arsuri daca vor insista sa stea pe plaja la amiaza astazi. Temperatura de la malul marii va fi intre cel putin 29 de grade, dar va atinge chiar si 31 de grade. Cerul va fi senin, semn ca, briza marii aproape ca nu se va simti si poate doar apa la tarm sa mai aline arsita, caci temperatura apei se asteapta sa nu depaseasca 26 de grade.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 29 si 36 de grade, iar cele minime se vor situa intre 14 si 24 de grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica va scadea usor.
23 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.