Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni calduroasa

Vremea va deveni calduroasa

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales la munte, vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea va deveni calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16 - 18 grade.

La munte, vreme frumoasa si calda. Nori putini si fara sanse de ploaie, cu vant care bate slab si moderat. Temperatura aerului va fi si aici in crestere usoara. 18 grade se inregistreaza azi la Ceahlau si nu mai putin de 28 de grade la Stana de Vale.

La mare continua vremea frumoasa. Soarele va fi practic stapan  pe cer toata ziua. Temperaturile maxime in aer vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar apa marii va avea circa 23, 25 de grade.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 27 si 34 de grade, iar cele minime intre 13 si 22 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
22 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.