Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi variabil

Cerul va fi variabil

In tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi unele innorari, ploi de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi in nordul tarii si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat.
 
In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 30 - 31 de grade, iar cea minima de 15 - 17 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative. 
 
La munte, cele cateva ploi si descarcari electrice din partea a doua a zilei nu vor afecta caracterul frumos al vremii. Sufla vant slab pana la moderat, iar temperatura este in crestere usoara fata de ziua precedenta. 14 grade sunt prognozate la Ceahlau, 20 la Sinaia si Paltinis, 21 la Predeal.

La mare, doar cativa nori inofensivi si vant in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade inregistrate la Vama Veche si Mangalia, si circa 29 de grade la Mamaia. Temperatura apei marii destul de ridicata, 25 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni.
21 iulie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.